PÅMELDING VOSS CUP 2020

Kjære fotball venner,

Det er nå 3 måneder til Voss Cup. Me håper som alle andre at den spesielle situasjonen me er inne i nå, er normalisert eller under kontroll til den tid. Realiteten er at det veit me ikkje.

Me følger nøye med på utviklinga. Voss Cup forholder oss til Folkehelseinstituttet og Voss Herad sine råd og anbefalinger. Vi vil aldri gå på tvers av disse anbefalingene.

Vi må stå sammen i disse vanskelige tider, sammen skal vi komme oss gjennom det!

Vi ser at tiden for å arrangere Voss Cup 12.-14. juni 2020 renner ut. I disse utfordrende tider, er det viktig å ha noe å glede seg til, noe gøy å se frem til!

Vi har et brennende ønske om å feire 30-års jubileum i år og har bestemt at vi vil arrangere Voss Cup 14. – 16. august 2020.

Vi opplever nå at hele Vossabygda står sammen. Vi vil gjøre alt vi kan for at våre gjester, små og store, skal få gode og varige minner fra Voss Cup 2020. Lagene som er påmeldt og ønsker å delta på årets Voss cup trenger ingen ny påmelding. Ved evt. avmelding må dere gå inn å melde av laget.

Hold dere oppdatert på våre nye nettsider www.vosscup.no

Vi håper dere vil feire 30 års-jubileum sammen med oss og mange andre gode fotball venner på Voss 14. – 16. august 2020.

PÅMELDING VOSS CUP 2020.

Hjertelig velkommen til Voss og Voss cup 2020😊

Hallgeir Finbråten

-Turneringsleder-Markedssjef

Voss Cup

95 17 14 88