Fotballfest 2021, Voss Cup, barneturnering

Blir det Voss Cup og 30-års jubileum 11.-13. Juni 2021?

Vi får mange henvendelser med spørsmålet, blir det fotballfest i sommer?

Svaret vårt er, helt ærlig, det vet vi ikke. Vi jobber nå med å få oversikt over hvilke muligheter vi har innenfor gjeldende smittevernregler og nasjonale tiltak.

Vi har hele veien jobbet med flere scenarioer med alt fra full gjennomføring, til et mindre arrangement uten overnatting. Det er utfordrende å planlegge for alle mulige scenarioer og vi har savnet et tydelig svar fra myndighetene på hva vi kan arrangere.

Regjeringen la nylig fram planen for gjenåpning av landet. Planen for gjenåpning er delt opp i flere faser med tilhørende restriksjoner. Myndighetenes prognose er at man tidligst i siste halvdel av mai, vil kunne starte på fase 2. Mest sannsynlig er vi i fase 2 eller helt i begynnelsen av fase 3 når Voss Cup skal avvikles. Det vil uansett være store begrensninger i størrelse på arrangementet og hvordan vi kan gjennomføre.

Vi jobber nå med å rådføre oss med lokale myndigheter om det er mulig å gjennomføre en trygg fotballfest 11.-13. Juni. Trygghet for våre barn og ungdommer vil alltid være vår viktigste prioritering.

Vi ønsker å trygge dere på at alle som er påmeldt vil få refundert påmeldings- og deltakeravgift dersom Voss Cup blir avlyst eller begrenset.

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan gi dere en bedre beskjed enn at vi jobber på spreng for å få en avklaring! Vi håper vi kan ta en beslutning innen kort tid.

Vi oppdaterer denne siden fortløpende og så snart vi har noe mer å dele med dere. Om du ønsker å snakke med oss direkte er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Hallgeir Finbråten

-Turneringsleder-Markedssjef

Voss Cup

95 17 14 88